Nudlar med grönsaker i thaisås

2011-06-09



Dagens recept slänger man ihop på mindre än en kvart!
På kryddmixen står det att man ska använda vatten som sås, men varför göra tråkig mat bara för att man äter vegetariskt tänkte vi, och valde kokosmjölk istället.
Däremot var vi själva ganska tråkiga då vi valde frysta grönsaker. Har man tid och lust så kan man ju alltid slänga i sina egna favoriter istället.
Kryddan var i alla fall smakrik med lite hetta i, men vill man kan man alltid ta i lite sambal oelek för mer styrka.

Det här behöver du för 4 portioner:
400 ml kokosmjölk
1 påse spicy veggie wok från Santa Maria (+ i kanten till dom)
400-500 g frysta wokgrönsaker
250 g risnudlar
Smör eller olja till stekning

Gör så här:
1. Koka risnudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
2. Stek grönsakerna i smör eller olja tills dom är mjuka.
3. Tillsätt påsen med kryddor och kokosmjölken. Låt puttra en liten stund.

RSS 2.0