Kålpudding

2012-02-13


Du behöver, för fyra portioner:
600g vitkål
2 msk sirap
1 msk soja
300g vegetarisk färs
1 dl okokt ris
1 ägg
2 krm vitpeppar
1½ tsk torkad timjan
1 tsk salt
½ msk fryst persilja (eller ½ dl färsk)

Gör så här:
1. Koka riset och låt det svalna. Sätt ugnen på 250 grader.
2. Strimla kålen och koka den i lättsaltat vatten i 5 minuter.
3. Låt kålen rinna av och blanda det sedan med soja och sirap.
4. Blanda färs, ris, ägg, salt, peppar och timjan.
5. Bred ut hälften av kålen i botten på en smord ugnsform.
6. Lägg färsblandningen på kålen och bred sedan ut det sista av kålen på toppen.
7. Sänk värmen till 200 och grädda puddingen i mitten av ugnen i ca. 45 minuter.
Hälsokick

Bra och inspirerande hemsida, jag är glad att jag har hittat hit!

http://halsokick.se
2012-02-16 18:26:19
Sara

Vad kul att höra! Tack :)

http://intebarasallad.blogg.se/
2012-02-19 22:28:28


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Webbplats:


Kommentar:

RSS 2.0