Quornbitar marinerade i ingefära, vitlök och curry.

2012-07-02


Den här rätten blev snabbt en favorit då den innehöll så många goda smaker, trots få ingredienser. Lyxig studentmat skulle vi kunna säga. Men om sanningen ska fram, så kanske den fick lite väl mycket hetta från curryn. Vi använder extra stark curry, så om ni också gör det kan ni nog nöja er med en 1 matsked istället för 1½ som gäller för vanlig curry.

Det här behöver du:
3 msk riven ingefära
3 pressade vitlöksklyftor
1½ msk curry
3 dl turkisk yoghurt
500 g quorn i bitar
 
Gör så här:
1. Blanda ingefära, vitlök, curry och yoghurt.
3. Marinera quornbitarna i blandningen i en halvtimme.
4. Sätt ugnen på 200 grader.
5. Lägg quornbitarna tillsammans med marinaden i en ugnsfast form och tillaga i ugnen i ca 20min.
5. Servera till ris.
Rebecka

gud va gott det lät, måste prövas! :D

http://soldansbarn.blogspot.com
2012-07-02 09:04:18
Veronica

Provade denna rätt idag, och gud vad gott det var! en av favoriterna just nu :) Tack för recepten!

Svar: Vad kul! Vi är glada att kunna sprida det vidare :) Tyckte också denna var otroligt god för att vara så lätt, absolut en favorit.
intebarasallad.blogg.se


2012-07-06 19:42:30
lina

Såg spännande ut!

http://elkotts.blogg.se/
2012-07-16 23:06:25


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Webbplats:


Kommentar:

RSS 2.0